NOSALTRES SOM VIATGES GUIESBTT.CAT

Som una Agència de Viatges i nosaltres ens encarreguem de realitzar les reserves, contractar el transport, coordinar les visites, fer un seguiment de les activitats, efectuar les assegurances,… Nosaltres ens encarreguem de tot perquè el client se senti el millor possible durant la ruta. Sigui quin sigui el viatge, la ruta o l’experiència. De 2, 3, 4 o fins a 5 dies. Per que a Viatges GuiesBtt.cat som especialistes en tot tipus de viatges amb bicicleta.

El nostre lema és Turisme, aventura, oci i cultura. Perquè recorrent territoris amb bicicleta (principalment en Btt) es descobreixen nous paisatges, s’aprenen d’altres pobles, s’observen diferents costums i tradicions. I sobre una bici, sempre es viu la realitat d’una forma més amena i divertida.

RUTES PRIORAT MTB

GuiesBtt.catSOM GUIESBTT.CAT

GuiesBtt.cat. Som una empresa de turisme amb bicicleta. Ens dediquem a organitzar rutes en Btt.

Organitzem, dissenyem i creem rutes turístiques, rutes familiars, rutes per gaudir amb els amics, rutes per Experts, rutes monotemàtiques …, és a dir, rutes per a tot tipus de clients. Perquè abastem des de sortides matinals fins a travesses de diversos dies; des del Pirineu Català o el Cadí finsa  la Terra Alta, al costat dels Ports. Per això som Guies professionals titulats.

El nostre objectiu és preparar les rutes més adients per a cada tipus de client. Així, les rutes familiars, habitualment guiades, amb poc quilometratge i escàs desnivell transiten sempre per camins amples i fàcils. Les Propostes per a experts, sempre acte guiades, transcorren per divertits corriols (de pujada i de baixada) en què més hàbil gaudiran de su experimentada tècnica.

Nosaltres ens encarreguem de tot: transport d’equipatge, reserves allotjaments (a través d’una Agència de Viatges) guies, GPS … i incloïa cotxe escombra en Moltes de Les nostres Propostes. A vosaltres us toca Només gaudir. Simplement. Gaudir.

Rutes Priorat BttPer què nosaltres? Per què GuiesBtt.cat?

Perquè coneixem per endavant profundament el territori. Recorrem durante dies i dies la zona, enraonant amb la gent dels voltants, -pagesos, pastors, camperols, cercant els racons més bonics, els indrets més insòlits -de vegades ben amagats-, del territori. Una gorg d’aigües cristal·lines al mig d’un riu, una majestuos avenc a pocs metres del camí, unes impressionants cascades al final d’aquest rierol … poc a poc trobem totes les singularitats del territori per configurar finalment, la magnífica ruta per al gaudi dels visitants.

Perquè, a més, comptem sempre amb la col·laboració d’un guia local per dissenyar i crear nostres rutes. A més som conscients que ningú com ell coneixerà els camins, dreceres, senders i corriols del territori i, sens dubte, pot ser la millor carta -en les rutes guiades- per si sorgeix una incidència, una greu avaria o es retarda la ruta por causes alienes.

I després de finalitzar la ruta, una sortida o una travessa o qualsevol altra proposta… Només ens sentirem satisfets quan observem la plena satisfacció dels nostres acompanyants.

Així som nosaltres. Així som a GuiesBtt.cat.

Per què nosaltres? Per què GuiesBtt.cat?. Perquè estudiem per endavant profundament el territori. Perquè, a més, comptem sempre amb la col·laboració d’un guia local per dissenyar i crear les nostres Rutes

Descobreix altres rutes a la nostra web GuiesBtt.cat: info@guiesbtt.cat

www.transgarrotxa.cat

www.transterraalta.com

www.transcatllaras.com

www.terradebacus.cat

www.transmoianesbtt.cat

www.transportsbtt.cat

www.transpedraforca.cat

 

Tel. 610355736

www.guiesbtt.cat

 

Open chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?